<

Onderwijs en stage

Neuromusculaire ziekten (NMZ) is een van de 3 speerpunten van de afdeling neurologie van het Radboudumc. Het team van het Spierziektencentrum Radboudumc ziet jaarlijks 2000 volwassenen en kinderen met een verdenking op een spierziekte of een neuropathie.Ons doel is de beste neuromusculaire zorg te leveren aan patienten in Nederland. Daaronder verstaan we de combinatie van “neuromusculaire deskundigheid ingebed in aandachtige betrokkenheid”: een combinatie van technologie met “compassion for care”.


Verslag etalagestage door Inge Geut

In 2015 heb ik een gedurende een half jaar een neuromusculaire etalage-stage mogen doen in het Radboud UMC, gedurende één dag per week. Erg leuk en leerzaam! Dit was een onderdeel van mijn KNF stage, vanuit het Medisch Spectrum Twente.
Lees meer…

AIOS Speerpuntenstage Neuromusculaire aandoeningen Radboudumc

Neuromusculaire ziekten (NMZ) is een van de 3 speerpunten van de afdeling neurologie van het Radboudumc. Het team van het Spierziektencentrum Radboudumc ziet jaarlijks 2000 volwassenen en kinderen met een verdenking op een spierziekte of een neuropathie. Het Radboudumc onderscheidt zich, binnen de neuromusculaire klinieken in Nederland, door de volgende combinatie: Lees meer…