<
27 augustus 2015 | nieuws

De afdeling Neurologie fietst tegen Myotone Dystrofie

Gerard Wellenberg voert actie tegen Myotone Dystrofie door in etappes een fietstocht van ruim 1000 kilometer langs zeker 45 gezinnen die getroffen zijn door MD af te leggen. Zijn tocht start op 5 september, op woensdag 9 september zal hij aankomen in Nijmegen.

Op donderdag 10 september zal Gerard van Nijmegen naar Maastricht fietsen, en bij deze etappe zal een team van de afdeling Neurologie van het Radboudumc, onder leiding van Dr. Joost Raaphorst, hem vergezellen en uit de wind houden. Voor dit initiatief 'Meerijden is meestrijden!' is een actiepagina in het leven geroepen om sponsorgeld bij elkaar te krijgen. Iedereen kan zich hier aanmelden als teamlid, of een donatie doen.

Link naar de website: https://md.spieractie.nl/team/radboudumc-neurologie

(foto door Prinses Beatrix Spierfonds)