<
1 oktober 2014 | nieuws

Bart Post verkozen tot Opleider van het jaar

Bart Post, neuroloog en plaatsvervangend opleider van de afdeling Neurologie, is verkozen tot Opleider van het Jaar 2014 van het Radboudumc. Deze prijs is toegekend door de Arts-Assistenten Vereniging Radboudumc (AAVR) en Centrale Opleidingscommissie (COC). Afgelopen vrijdag ontving Bart de prijs uit handen van RvB-lid Cathy van Beek

Groot voorbeeld

De arts-assistenten in opleiding tot specialist (AIOS) van de afdeling Neurologie omschrijven Bart Post als een ‘groot voorbeeld voor alle AIOS Neurologie vanwege zijn energieke en enthousiaste houding, betrokkenheid bij de afdeling en assistenten, efficiënte aanpak en brede vakkennis die allen aanstekelijk werken’. Hij wordt gewaardeerd om zijn positieve, kritische en respectvolle houding naar AIOS. Hij is het voorbeeld van een goede supervisor, bij wie de AIOS aangeven zich nooit zorgen te maken met hem als achterwacht.

 Overige genonimeerden

Bart Post werd door een onafhankelijke jury verkozen uit een negental genomineerden, die door hun eigen AIOS waren voorgedragen. De andere genomineerden waren: Marc Brouwer (Cardiologie), Joanne de Hullu (Gynaecologie), Jan Smit (Interne Geneeskunde), Anne Marie Kuijpers-Jagtman (Orthodontie), Arnt Schellekens (Psychiatrie), Anton Meijer (Radiologie), Ties Eikendal (Spoedeisende Hulp) en Fred Witjes (Urologie).

In 2013 werd Stefaan Bergé, opleider van de afdeling Mond- Kaak- en Aangezichtschirurgie, uitgeroepen tot Opleider van het Jaar. Hij sloot de uitreiking af met een inspirerende toespraak over zijn visie op opleiden. Hij sprak de AIOS toe ‘vandaag beter te zijn dan gisteren, en morgen beter dan vandaag’.